Фото без опису

 


22 січня 2020 року в селі Серебрянка відбулася презентація реалізованого проекту «Забезпечення умов для сортування та утилізації твердих побутових відходів та поліпшення водопостачання в селі Серебрянка», який адміністрація села та Громадська організація «Сузір’я» реалізувала за програмою і при фінансовій підтримці Данської ради у справах біженців на кошти Великобританії  в розмірі 156 000 грн.

В ході реалізації було виконано:

  1. Придбано 1000 метрів водопровідної поліпропіленової труби діаметром 40 мм та комплектуюча арматура на суму 19 415 грн., дизельного пального 500 літрів на суму 14 085 грн. Трубу проклало Серебрянське  ЖКП, якому Сіверська міська рада виділила 13 400 грн. для оплати роботи установкою БАРА.
  2. Придбано 10 євро контейнерів під сміття та 5 євро контейнерів під склотару на суму 122 500 грн.

Сумісним вкладом в реалізацію даного проекту при підтримці Є.Ю. Пластуна обладнано 10 майданчиків під контейнери, а Сіверська міська рада доповнила три контейнери під пластик.

В.о. старости на теритоії сіл Серебрянка, Григорівка Ходак Віктор Павлович висловив слова вдячності Керівнику Програми економічного розвитку Вахтангу Піранішвіллі та Фахівцю з соціально-правового захисту Павлу Кутана, з яким плідно працювали протягом чотирьох місяців по втіленню в життя проекту. Вручив їм від жителів села Серебрянка традиційний коровай, як знак поваги до них та до роботи, яку вони проводять на території постраждалої внаслідок бойових дій,  і також вручив Подяку та фото на згадку з історичними пам’ятками села.