Фото без опису


З Днем працівника соціальної сфери !

У першу неділю листопада в країні відзначається День працівника соціальної сфери, який викликає в душі особливі почуття.

Кажуть, що життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим. Соціальні працівники – це люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя. 

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, сім'ї учасників АТО, тимчасово переселених українських громадян, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Спасибі за те, що серце Ваше завжди відкрите людям, що для Вас немає чужого горя, що проблеми знайомих і незнайомих людей Ви сприймаєте як свої особисті. Спасибі за досвід і професіоналізм!

Хай і надалі працелюбність, глибоке усвідомлення важливості Вашої праці додають Вам сил та натхнення у благородній справі служіння людям.

Шановні працівники й ветерани соціальної сфери! Низький уклін Вам за вірність обраній справі, милосердя і щедрість душі.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, мирного неба, домашнього затишку і тепла, щастя й радості, витримки та енергії у нелегкій благородній справі!

 

З повагою, Сіверський міський голова, Василь Анатолійович Масюженко.