Фото без опису


14 жовтня, українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День захисника України і День Українського козацтва.

11.10.2019 в спортивно-оздоровчому комплексі «Доломітник» була проведена естафета-змагання «Українські захисники» між збірними командами: ЗЗСО № 1, ЗЗСО № 2, ЗЗСО № 3, Свято-Покровський ЗЗСО. На цей захід були запрошені військові реактивного артилерійського дивізіону, групи інженерного забезпечення та 73-ї тактичної групи. В перерві між змаганнями комунальний заклад «Центру культури та дозвілля» представив музичні та танцювальні номери. Оцінювали естафети запрошені судді Баканов С.М. – майор у відставці, Олійник В.Н - ветеран збройних сил, Шаповалов С.М. -депутат міської ради, Дяченко С.С. -старший інспектор відділу надзвичайних ситуацій Бахмутського району та військові Двойжен О.С. - молодший сержант, та Опанасенко В.М. - старший солдат. Програма змагань складалася із п'яти естафет, у яких учасники продемонстрували силу, спритність і витривалість.

I місце зайняв ЗЗСО № 3

II місце зайняв ЗЗСО № 2

III місце зайняв ЗЗСО № 1

I? місце зайняв Свято-Покровського ЗЗСО.

 На святі міський голова Василь Анатолійович Масюженко  привітав запрошених військових з Днем захисника України та Дня Українського козацтва, подарувавши подарунки та нагородивши їх Грамотами Сіверської міської ради та її виконкому  за бездоганне несення служби, мужність і самовідданні дії, виявленні у захисті  державного суверенітету та територіальної цілісності України. Усі команди закладу загальної середньої освіти були нагородженні Грамотами від Сіверської міської ради та Подяками від відділу освіти Сіверської міської ради і солодкими подарунками.