Фото без опису


Одинадцята година…. 4 вересня 2019 року.

   Площа біля братської могили радянських воїнів Південного фронту і партизанів  прикрашена прапорами.  В урочистому  мітингу під назвою: «Ваш подвиг в пам’яті і в серці…», присвяченому 76- й річниці визволення міста Сіверська та Донбасу від німецько-фашистських загарбників взяли участь представники міської ради, ветерани війни та праці, воїни - інтернаціоналісти, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, депутати міської ради, керівники підприємств, молодь і жителі міста.

    Міський голова Масюженко Василь Анатолійович, відкриваючи мітинг, привітав всіх з великою датою, подякував ветеранів за  допомогу приблизити світлий день визволення рідного міста.

    До слів привітань приєдналися заступник командира механізованого батальону ЗС України  майор Літвицький В.І., голова міської організації ветеранів війни і праці м. Сіверська Коломійцева С.А., архимандрит Сергій-настоятель Свято-Преображенського храму с. Серебрянка.

     Учасники мітингу поклали квіти до братської могили радянських  воїнів та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів - визволителів міста.