Фото без опису


З Днем фізичної культури і спорту в Україні!

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту! Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного громадянина нашої держави. Заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство.

Сильна духом і тілом людина завжди захистить слабшого, допоможе в біді, не відступить перед труднощами, не зрадить друга, зуміє відстояти свої ідеали і принципи. Саме тому висловлюю почуття вдячності подвижникам, вчителям, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців дух змагальності, прагнення перемагати і знову йти до незвіданих висот.

Дорогі жителі Сіверської громади! Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість та енергію, відчуття вічної молодості. Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури. 

З повагою, Сіверський міський голова, Василь Анатолійович Масюженко.