Фото без опису


МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ Сіверської громади ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Традиційно, у третю неділю червня вся Україна відзначатиме День медичного працівника, професійне свято людей найгуманнішої і найблагороднішої професії.

14 червня в Центрі культури та дозвілля  відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Голова Сіверської міської ради Василь Анатолійович Масюженко, голова Бахмутської районної ради Євген Юрійович Пластун привітали медичну спільноту з їх професійним святом.

У своїй вітальній промові міський голова  зазначив, що праця медичного працівника нелегка,  але  дуже відповідальна.

“Нам усім випала доля жити в епоху змін,  шукати й знаходити нові шляхи розвитку. Реформування відбувається і в медичній галузі. Дякую вам усім за те, що ми успішно справляємось  із завданнями, що стоять перед нами щодня. Дякую за сумлінну працю,  за активність і небайдужість, за відповідальне ставлення до своїх обов’язків”.

Євген Юрійович Пластун  висловив вдячність за відданість професії, побажав медичним працівникам здоров’я, наснаги, нових звершень і душевного комфорту, щоб вони і надалі виконували своє високе призначення.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я населення, відданість справі, та з нагоди відзначення Дня медичного працівника грамотами Бахмутської районної ради та Сіверської міської ради, а також грошовими винагородами було відзначено 24 медичних працівника Сіверської об’єднаної територіальної громади.

         По завершенню свята на медичних працівників чекали солодкі подарунки від голови Бахмутської районної ради Євгена Юрійовича Пластуна.