Фото без опису


     26-27 грудня новорічні  свята відбулися у ДНЗ № 4 «Червона гвоздика» Сіверської міської ради. Новорічний ранок - важлива подія в житті маленької дитини, батьків, працівників закладу.

      У групі «Зайченята» усі присутні поринули у чарівну казку «Новорічні пригоди в лісі», на яку були запрошені казкові звірята. Під час свята веселий настрій для дітей дарувала кумедна Веселинка, яка зацікавила дітей  таночками. Снігуронька та Дід Мороз завзято співали та грали разом з дітьми. До малят групи «Чомучка» завітала  свинка Пепа з улюбленого мультиплікаційного фільму, Баба Яга та Розбійник, Дід Мороз та Снігуронька, які своїми дотепними жартами та яскравими таночками, цікавими іграми, чудовими піснями створили радісну атмосферу і веселий настрій на весь рік не тільки у малечі, а й у всіх гостей. Цікаво розпочався новорічний ранок у групі «Смішарики». Діти стали учасниками казкових подій, які відбувалися на Мадагаскарі. Намагаючись допомогти Діду Морозу розчаклувати Снігуроньку  від чар злої Баби Яги, кожна дитина почувала себе частинкою спільного дійства.  Усі діти відчули радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки.

     Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади діткам і дорослим на цілий рік.Велике спасибі батькам за чудових діточок, за красиві новорічні, казкові костюми!!! Дякуємо Діду Морозу та Снігурочці за святковий настрій та новорічні привітання. Щиро дякуємо Сіверському міському голові Масюженко Василю Анатолійовичу  за новорічні подарунки.           

      Хай Новий рік всім принесе тільки радість, мир, любов!!!