Фото без опису


      В дошкільному навчальному закладі №1 «Сонечко» Сіверської міської ради  19 грудня 2018 року  відбулося свято «Святий Миколай в гості завітай!».

  Діти з нетерпінням чекали приходу легендарного гостя, закликали його піснями, хороводами,віршами та показали театралізовану виставу «Як звірі в лісі чекали на Святого Миколая».

    Вихованці в образі Місяця та Зірочок освічували дорогу Миколаю, чарівна Зимонька-Зима закружляла у таночку з дівчатами-сніжиночками, Янголята, вирушивши у подорож, швидко відшукали святого Миколая та привели до дитячого садочка. Діти привітали гостя, подарували йому вірші, пісні.

   І святий Миколай щедро одарив маленьких дітлахів солодощами. А його помічники, а саме: голова Сіверської ОТГ – Масюженко В.А., разом з виконавчим комітетом, начальник відділу освіти Дегтярьова Я.В., та військові привітали малюків корисними та солодкими подарунками

   Цікавою та повчальною видалася розвага в дитсадочку. Маємо надію, що зерна добра, посіяні в душах дітей в дитинстві, проростуть добрими вчинками вже дорослих людей в майбутньому.

    Низький уклін та слова подяки всім, хто допоміг малятам одержати такі корисні та смачні даруночки.