Фото без опису 


З приходом весни все навколо пробуджується та оживає, а люди з особливим відчуттям та трепетом готуються до великого свята.

    Великоднє свято – найсвятіше. Це свято пов’язане із воскресінням Ісуса Христа, яке символізує перемогу добра над злом і світла над пітьмою, це свято, коли вся велика родина збирається разом та вітає один одного.

     З метою ознайомлення дітей з історією походження свята Великодня, традиціями святкування, у  нашому дошкільному закладі №1 «Сонечко»  весь тиждень проходила кропітка робота. Вихователі всіх вікових груп разом зі своїми дошкільнятами читали оповідання, вірші, розглядали ілюстрації, розмальовували писанки, виготовляли великодні віночки, кошики, малювали, ліпили, грали у народні ігри пов’язані з даною тематикою.

     У затишних стінах музичної зали відбулося святкове дійство до Великодня "Весняна розвага". Приймали участь вихованці всіх груп: співали пісень, водили весняні хороводи, танцювали, грали в ігри.

Особливої уваги та позитивних емоцій заслуговує виставка «Великодні композиції» за участю дітей, батьків  та вихователів. Творчість, оригінальність, яскравість поробок вражає талантами та уміннями наших матусь, татусів, бабусь, і викликає у вихованців почуття гордості за майстерність своїх батьків.

      Не обійшлося на святі і без приємних сюрпризів. З солодкими кулічами та привітаннями на свято завітала наш постійний спонсор – Грек Олена Григорівна (власниця магазину «Ямал»). Діти своїм веселим настроєм та піснями і танцями дякували за отримані смаколики. І в  майбутньому ми сподіваємося на тісну  співпрацю спонсорів з дитячим садочком. 

      Дуже вдячні всім за участь у святковій виставці та святі.