Фото без опису


22.08.2014 в Сіверській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися виховні заходи, присвячені Дню Державного Прапора України і Дню Незалежності України, метою яких було формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу, як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави.  Під час проведення вікторин, ігор, перегляду відеоматеріалів учні 1 – 11 класів розглянули історію становлення власної держави, прониклися ідеєю неподільності та єдності України, відчули відповідальність за долю держави та українського народу.

   Результати цих зустрічей – дитячі малюнки на тему рідного краю, державної символіки та рідної України. Перлиною цього дня стала шкільна виставка на тему : «Українська держава – наша честь і слава».

 А міське урочисте свято присвячене Дню Державного Прапора та  Дню незалежності України відбулося у великому залі Центру культури. На одному диханні лунали пісні та танці колективів під бурхливі оплески глядачів.

     Зі святом вас, дорогі Сіверці!

В кінці свята усі бажаючі прийняли участь у благодійній акції «Ми єдина Україна» і пов’язали жовто - блакітні стрічки по пішохідному мосту через залізничні колії із сходу до заходу.