28 лютого 2018 року в урочистій обстановці  у Сіверській об’єднаній територіальній громаді відбулось  відкриття Центру безпеки громадян.

             Майданчик перед Центром безпеки громадян святково прикрашений гірляндами з повітряних кульок, вхід до центру перекрито символічною стрічкою. На церемонії відкриття Центру безпеки були присутні: голова Донецької облдержадміністрації Павло Іванович Жебрівський, Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко,  представники ДСНС,   мешканці Сіверська.

           Для відкриття Центру безпеки слово було надано голові Донецької облдержадміністрації Павлу Івановичу Жебрівському: «Сьогодні відкриваємо Центр безпеки, цього року обов’язково відкриємо школу. Дуже хочу бачити багато «куркулів» у Сіверську, гроші на їх підтримку є. Це означає, що не зважаючи на війну Донеччина  розвиваються, розбудовуються. Цей центр безпеки – це неймовірна річ, значення якої всі зрозуміють трохи пізніше. На хлопців, які тут працюють, дивляться як на тих, хто завжди прийде та допоможе. І, найголовніше, завдяки цьому центру безпеки, у них є інструменти для надання допомоги»

            Зі словами вдячності звернувся Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко: «Відкриття Центру безпеки громадян  в нашій територіальній громаді – це велика та важлива подія для мешканців міста. Це турбота  про захист та безпеку громадян, про їх життя та здоров’я.  Сьогоднішня подія — це результат спільної роботи ДСНС України, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації та Мінрегіону.

             У центрах безпеки будуть розміщені пожежно-рятувальні команди та правоохоронні підрозділи; там створені усі умови для персоналу. Інфраструктура громад змінюється і зміцнюється. І люди бачать результати на своєму, побутовому рівні. Центр безпеки це інвестиція в Сіверській об’єднаній територіальній громаді.

           Центр безпеки побудований за кошти обласного бюджету. Сподіваємося це не останній об’єкт який буде інвестовано в Сіверську об’єднану територіальну громаду.  Після перерізання  символічної стрічки  П.І. Жебрівським та В.А. Масюженком  всі присутні були запрошені оглянути відремонтовані приміщення Центру безпеки громадян.