Фото без опису 


З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

З нагоди вшанування її величності Жінки в будівлі Сіверського міського Центру культури 5 березня 2018 року відбувся святковий концерт «Жінка – одвічна загадка природи». Цьогоріч він був особливим та зворушливим, тому що незабутні хвилини радості та усмішок подарували солісти Центру культури, танцювальні колективи.

До ніжних матерів, турботливих бабусь, сестер, коханих дружин, милих доньок й онучок звернулися  Сіверський міський голова – Василь Анатолійович Масюженко, голова Бахмутської районної ради - Євген Юрійович Пластун: - Дорогі жінки! Кожного дня ви наповнюєте життя  своєю ніжністю, теплом та радістю, даруєте хвилини щастя, запалюєте у серцях кохання. Посмішками та оптимізмом ви спонукаєте нас, чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення. Ви  – тендітні берегині сімейного затишку. Ми пишаємося тим, що в нашому місті працюють і живуть такі чудові жінки! Щиро бажаємо Вам весняного настрою в душі у будь-яку пору року. Нехай же це свято  дарує Вам відчуття справжнього щастя, яскраві радісні події, нові зустрічі з прекрасним!

8 Березня несе у світ ніжність та красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Саме тому побажання, привітання, всі найкращі слова світу лунали в адресу жінок.

В цей святковий день Подяками та подарунками відзначили колективи установ, організацій, підприємств, закладів Сіверської міської ради (об’єднана територіальна громада) Сіверський міський голова – Василь Анатолійович Масюженко, голова Бахмутської районної ради - Євген Юрійович Пластун.

Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

З гарним настроєм та квітами, які кожній жінці подарували  за підтримки Пластуна Є.Ю. залишали Центр  культури, дякуючи за це артистам та організаторам святкового концерту.

Дорогі жінки!

Нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!