з 15 жовтня 2024 року розпочинає роботу регіональна онлайн-платформа «Діалог влади та бізнесу» для комунікації бізнесу з представниками місцевої влади. Платформа створена за дорученням Президента України Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців у кожній області на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

У межах цієї роботи щотижня будуть проводитися відкриті онлайн-зустрічі підприємців із представниками місцевої влади, на яких кожен отримає можливість донести до керівництва регіону та представників центральних органів виконавчої влади на місцях свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні, проблемні питання, які негативно впливають на розвиток та підтримку підприємництва.

Раз на квартал буде проводитися регіональна онлайн-зустріч за участі представників бюджетоутворюючих підприємств регіону, профільних міністерств відповідно до запиту, очільників громад та інших для особистої комунікації, налагодження звʼязків і покращення взаємодії.

Новий формат системного та конструктивного діалогу влади і бізнесу на регіональному рівні дозволить вчасно реагувати на запити підприємців та підтримувати їх, формувати критично важливий в умовах війни пакет пропозицій загальнонаціонального рівня для розгляду на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Перша така зустріч відбудеться 18 жовтня 2024 року о 12.00 та буде присвячена темі «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».

Приєднатися до онлайн-зустрічі можна за попередньою реєстрацією за посиланням http://surl.li/fdinsb (проходити реєстрацію потрібно кожного тижня).

Фото без опису