На сьогоднішній день на більшій території області проходять жорсткі бої, руйнування інфраструктури і, як наслідок, вимушена евакуація місцевого цивільного населення.

В той же час, Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково виробниче підприємство «Темп-3000» свого часу також було вимушене здійснити релокацію власних виробничих потужностей із зони бойових дій, що мали місце на території Київської області до м. Чернівці, де станом на сьогодні здійснює свою господарську діяльність, спрямовану на зміцнення обороноздатності держави.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково виробниче підприємство «Темп-3000» є одним з найбільших вітчизняних виробників спеціальних засобів індивідуального захисту оборонного призначення, здатних бути конкурентоспроможними не тільки на українському ринку, але й створювати продукт світового рівня. Товариство володіє власними технологічними та конструкторськими розробками з виробництва продукції вищого класу захисту, а також необхідними ліцензіями і дозволами на здійснення відповідного виробництва та в умовах воєнного стану ставить за мету збільшувати обсяг виробництва задля покриття потреб Сил безпеки та оборони України (Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань).

На підприємстві офіційно працює та залучено до виконання контрактів більше ніж 400 осіб. Для виконання значних обсягів державного оборонного замовлення Товариству необхідні кваліфіковані кадри, у 2024 - 2025 роках плануємо збільшити виробничі потужності, обсяги виробництва засобів індивідуального захисту та створити до 300 нових робочих місць за різними спеціальностями, зокрема, але не виключно:

- слюсар;

- зварювальник;

- механік;

- електрик;

- шихтувальник;

- спікальник;

- фахівець з виробництва металокераміки;

- фахівець ткацького (прядильного) виробництва;

- спеціаліст швейного виробництва;

- швачка;

- розкрійник;

- наладчик обладнання;

- технолог;

- головний бухгалтер;

- бухгалтер;

- хімік-технолог;

- технолог виробництва;

- оператор швейного устаткування;

- фахівці КІП;

- інженер- хімік;

- інженер з виробництва;

- фахівці автоматизованого обладнання;

- налагоджувальники обладнання та інші.

      Враховуючи такі обставини та здійснення евакуації населення з зони бойових дій у Донецькій області, пропонуємо Вам свою допомогу щодо можливостей та готовності підприємства працевлаштування зазначених вище фахівців з числа осіб, які вимушені покинути власні домівки внаслідок збройної агресії рф та бойових дій на території Донецької області. Гарантуємо офіційне працевлаштування вказаних осіб, виплату гідної заробітної плати, забезпечення інших соціальних гарантій, бронювання на період дії воєнного стану згідно чинного законодавства та можливість здійснити свій внесок в посилення обороноздатності держави за для спільної перемоги.

Контактна інформація: відділ кадрів ТОВ «НВП «Темп-3000» тел. 099-613-7659, e-mail: info@temp3000.com.

Фото без опису