МІЖНАРОДНЕ АГЕНТСТВО ПРОФЕСІЙНИХ КВАЛІФІКАЦІЙ у рамках проєкту з навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян»,

запрошує до навчання ветеранів війни, членів їх сімей, що мають намір сприяти всебічній допомозі ветеранам війни та демобілізованим особам, підвищенню своєї кваліфікації та можливому працевлаштуванню у сфері соціальної роботи.

Програма навчання здійснюється в рамках Проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується Міжнародним агентством професійних кваліфікацій спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка України».

Курс передбачає надання компетентностей з таких питань, як: нормативно-правові основи роботи помічника-консультанта ветеранів війни; представництво інтересів ветерана та його сім’ї; консультування з питань отримання медичної допомоги й реабілітування, соціальної адаптації, професійного відновлення та працевлаштування; базові принципи надання першої психологічної допомоги, тощо.

Участь у програмі навчання для слухачів є безоплатною!

Навчальний план курсів складає 24 години, розрахований на 2 тижні за графіком з урахуванням часових можливостей працюючих осіб. Слухачі, які пройшли навчання та процедуру оцінювання набутих компетентностей, отримують сертифікат про успішне проходження курсів.

Навчання першої групи слухачів передбачається з 18 березня 2024 року.

Для участі у програмі претендентам на навчання необхідно заповнити анкету, додатково приєднати сканкопію посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або посвідчення учасника бойових дій – члена родини претендента на навчання.

З приводу заповнення анкети та реєстрації на курс навчання звертатися до головного спеціаліста з питань соціального захисту населення міської військової адміністрації, Ганни Кіхтєвої, за номером телефону +380664903767.

Фото без опису