Возможно, это изображение текст «3 днем европи»
9 травня - День Європи🇪🇺

Цього року ми вперше спільно з державами Європейського Союзу відзначаємо День Європи 9 травня. Відповідний Указ Президент України підписав 8 травня 2023р. Це крок до світлого майбутнього. Він символізує відхід від радянщини та підтримання європейських ідей.

Для українців – це особливий день, адже нашу країну та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія та культура. 🫶

День Європи — це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між Україною та Європою, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Вже Другий рік ми живемо в умовах війни. У сьогоднішніх реаліях, український народ героїчно відстоює від рашистської навали свободу, історію, демократію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи. Україна — це щит Європи й всього світу.🛡

Насамперед наша країна є європейською країною не тому, що географічно знаходиться в центрі Європи, а тому, що українці здавна сповідують ті принципи свободи й незалежності, які притаманні багатьом народам цивілізованих держав.

День Європи в Україні є ще однією чудовою можливістю нагадати іншим і підтвердити, що українці — європейська нація.💕

Україна не просто центр Європи, а самісіньке серце її.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

З Днем Європи, Україно!🇪🇺🇺🇦

З повагою, начальник Сіверської МВА Олексій ВОРОБЙОВ