Фото без опису
Працюємо заради майбутнього та перемоги.💙💛

Завдяки наполегливій праці начальника Сіверської міської військової адміністрації Алексей Воробьев напередодні всесвітнього дня авіації та космонавтики, діти Сіверської громади, які стали вимушено переміщеними особами, та перебувають у місті Дніпро відвідали Дніпровський Планетарій Noosphere 2.0.

Це сучасний науково-просвітницький центр астрономії, науки й техніки, який базується на принципах STEAM-освіти, ілюструючи природний зв'язок між навчальними дисциплінами, першочерговість експерименту й практики над теорією.

Діти із задоволення слухали екскурсійну програму, відвідали виставку космічних картин Максима Бровченка - маленького «українського Пікассо» з Бердянська. Кожен охочий зміг доторкнутися до прекрасного та насолодитись особливими роботами юного митця про далекий космос і Всесвіт, які сповнені миром, любов’ю та добром.

Потрапивши до «#Зоряноїзали» діти отримали можливість перегляду повнокупольного фільму «Планети», (зображення якого виводиться на купол з оглядом 360 градусів) та змогли побачити місця такими, якими їх побачать астронавти майбутнього.