Фото без описуЩорічно у третю неділю березня в Україні🇺🇦 відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Житлово-комунальне господарство - це одна з важливих і пріоритетних галузей, яка забезпечує життєдіяльність населених пунктів громади. Саме працівники цієї сфери надають населенню комунальні послуги та роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Не залишилися без уваги і працівники комунальної сфери Сіверської громади. Начальник СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДІМІНІСТРАЦІЇ Алексей Воробьев привітав працівників Сіверського міського спеціалізованого комунального підприємства з нагоди професійного свята, які попри війну, продовжують сумлінно виконувати свою роботу на території Сіверської громади, з метою забезпечення мешканців громади гуманітарними та іншими потребами у надскладних умовах.

«На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади. І вдень і вночі, без вихідних, під вибухи та обстріли, завдяки відданості своїй справі вам вдається виконувати свою роботу. Дякую вам за нелегку працю і від щирого серця бажаю міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди!» - зазначив начальник Олексій ВОРОБЙОВ під час привітань.