Фото без описуЗавдяки співпраці керівництва громади, району та області жителі селищ СІВЕРСЬКОЇ ГРОМАДИ змогли отримати соціальні виплати. Сьогодні 10.03.2023 працівники АТ "Укрпошта" спільно з начальником СІВЕРСЬКОЇ MBA Алексей Воробьев, Бахмутської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації Сергей Кальян та директором Донецької дирекції АТ "Укрпошта" Вадим Шестопалов змогли організувати

роботу мобільних точок в м.Сіверськ видачі пенсійних виплат.

Усі, хто має право на отримання виплат, змогли скористуватися послугами в повному обсязі!

Щоб налагодити роботу в нинішній ситуації, без труднощів не обходиться!

Співробітники компанії, національного оператора поштового зв'язку "Укрпошта", як і раніше, надають послуги населенню в містах, які перебувають під постійними обстрілами.

Дякуємо кожному хто допомагає у вирішенні багатьох питань. Разом наближаємо нашу перемогу! Натомість просимо людей не легковажити небезпекою й не наражати на небезпеку інших. Евакуюйтеся до більш безпечних областей України. Держава не покине вас напризволяще - ані тут, ані в евакуації.

З тією лише різницею, що в евакуації вам гарантовані безпека, соціальні виплати, медична й психологічна допомога. А у зоні бойових дій гарантувати це вкрай важко, адже ворог навмисне знищує цивільну інфраструктуру і стріляє по мирним людям.

Будьте обачними! Збережіть своє життя