Фото без описуПрацюємо заради дітей!💙💛

В останній день зими діти СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ відправились на три тижні для оздоровлення до табору «#KarabinCamp» в Карпатах. Через воєнні реалії багато дітей залишилися без відпочинку та оздоровлення, але завдяки плідній співпраці начальника військової адміністрації Алексей Воробьев та Роман Голованов, директора табору«Karabin Camp» наші діти мають чудову змогу відпочивати та насолоджуватися дитинством.

Безпечне місце, серед мальовничих гір масиву Бескидів Карпат (Славське ОТГ, Львівська обл.). Котедж під охороною, з видом на гори, джерельна вода, досталь простору для розвитку та відпочинку, комфортні кімнати. На юних відпочивальників чекають п’ятиразове харчування, цікаве дозвілля, екскурсії, майстер-класи, ігри, концерти, квести, спортивні змагання. У проміжках між усім цим – онлайн-навчання.

Оздоровлення в такому мальовничому та сучасному таборі запам'ятається дітям на все життя! Діти-щасливі, розвиваються та знаходяться в безпеці, а це в наш час саме найголовніше! Найближчим часом готується додаткова зміна для дітей СІВЕРСЬКОЇ МВА (дітки від 8 років до 16 років), які тривалий час перебували в Сіверську і виїхали в безпечні міста на території України.

Все буде Україна!🇺🇦