Фото без опису20 лютого ми вшановуємо пам’ять героїв, котрі в 2014 році змінили хід історії нашої держави. Сьогодні віддаємо данину поваги великій людській, громадянській і національній відвазі, силі духу, стійкості людей, які власною кров’ю відстоювали ідеї незалежності та світлого майбутнього України.

За весь час протистоянь Майдан став серцем і душею нашої держави. 🫶Він об’єднав мільйони українців із різних куточків нашої держави. Це були люди різного віку, професій, віросповідань, соціального статусу. На Майдані було багато і наших земляків. Вони стояли під кулями за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї країни.

Революція Гідності змінила кожного із нас. Навчила бути небайдужим, брати на себе відповідальність і відстоювати інтереси рідної держави до останнього подиху. Це щодня доводять тисячі українських воїнів, котрі і нині боронять кордони України від рук російських загарбників і терористів.

Будуючи нову державу, ми не маємо забути, за що загинула Небесна Сотня! 💙💛

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю захищають країну від російських загарбників.

Будьмо гідними Героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦🇺🇦🇺🇦