Фото без опису


Відкриття Молодіжного центру – від ідеї до втілення мрії

молоді Сіверської ОТГ.

21 грудня 2019 року у місті Сіверську на базі КЗ «Центру культури та дозвілля», відкрився Молодіжний центр «Територія М». На святі були присутні почесні гості, молодь та жителі міста. Всіх присутніх з такою визначною подією привітали гості, секретар Сіверської міської ради Бондаревський Руслан Павлович. Він побажав молодому поколінню розвитку та натхнення в досягненні своїх цілей, зазначивши, що міська влада і надалі буде продовжувати створювати комфортні умови для молоді, підтримувати її, допомагати у проведенні цікавих заходів і зустрічей, спільно втілювати ідеї у життя. І який же Новий рік без подарунків? Сіверська міська рада подарувала «Території М» новеньку акустичну систему.

Голова Бахмутської районної ради Пластун Євген Юрійович зазначив, що молодіжний центр – це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності, а також те, що саме в Донецькій області відкрита найбільша кількість молодіжних центрів України.

Начальник управління сім'ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання Золкіна Лілія Іванівна, подякувала міському голові та його команді за небайдужість до молодого покоління та сприяння у розвитку молодіжного руху міста.

Першою сходинкою на шляху до великих змін стала участь нашого міста в обласному проекті «Гідна країна для гідних людей» щодо відкриття інноваційних центрів розвитку на Донеччині. На його створення витрачено 640 тис. грн по 320 тис. грн з обласного та міського бюджету.

На урочистому відкритті молодь міста представила запальні спортивні танці та українські пісні.

У кінці свята запрошені гості були запрошені на гарячий чай, каву та ласощі.

Двері Молодіжного центру відкриті для молоді Сіверської громади, хто прагне саморозвитку, тут можна не лише працювати та долучатися до соціальних та культурних програм, а й відпочивати та знайомитися з новими друзями.