Фото без опису


У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери - люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей! Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

Напередодні професійного свята для працівників соціальної сфери Сіверської громади 01.11.2019 у КЗ «Центр культури та дозвілля» відбувся святковий захід «Хай не згасне Ваша віра в щедрість людської доброти».

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом вітали міський голова Василь Анатолійович Масюженко і голова Бахмутської районної ради Євген Юрійович Пластун.

Багато теплих слів під час заходу було сказано на адресу соціальних працівників і від директора КУ «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Сіверської місьої ради Бахмутського району Донецької області» Т.П. Саржевської.

Найкращі представники, які працюють у соціальній сфері, були відзначені Грамотами та Подяками Сіверської міської ради та її виконавчого комітету, Бахмутьскої районної ради та Територіального центру.

Після урочистої частини заходу музичні дарунки працівники соціальної сфери отримали від творчих колективів та солістів КЗ «Центр культури та дозвілля».