Фото без опису


Щорічно в Україні в останню неділю липня працівники торгівлі святкують своє професійне свято - День працівників торгівлі, яке було запроваджене у 1995 році Указом Президента України на знак пошани до соціально важливої, бюджетонаповнювальної та працезабезпечувальної галузі економіки країни.

Завжди і у всі часи його величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті переважної більшості регіонів. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія "продавець" одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі. 

28.07.2019 року в м. Сіверськ по вулиці Молодіжна відбулося свято присвячене Дню працівників торгівлі.

Колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» м. Сіверськ та с. Ріниківка підготували творчу програму, створивши неповторну святкову атмосферу. Всіх присутніх розважали українськими піснями, танцями, українським гумором. Своїми чудовими виступами, своєю емоційністю виконання, талантам громади вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, слухачі насолоджувалися чудовим співом та танцями, а після кожного виступу щедро нагороджували артистів оплесками.

З вітальним словом до працівників торгівлі і ветеранів праці Сіверської громади звернувся міський голова Василь Анатолійович Масюжено. З нагоди професійного свята Василь Анатолійович побажав подальших успіхів і процвітання, вдячних покупців та гарного попиту на товари, міцного здоров'я, щастя, миру, добра і достатку. Також міський голова відзначив, що всі люди які зареєстровані на території Сіверської ОТГ сплачують податки на які в основному і тримається вся інфраструктура громади. На прикікці свята всіх чекав солодкий стіл.