Фото без опису


Міський фестиваль дружин юних пожежних

19.04.2019 року в Центрі культури міста Сіверська відкрився  міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних,  в якому взяли участь заклади загальної середньої освіти громади: Сіверські ЗЗСО №1, №2, №3 та Свято-Покровський ЗЗСО.

Юні пожежні показали свої знання з рятувальної справи, продемонстрували в яскравій творчій формі звіт про профілактичну роботу з пожежної безпеки, яку вони ведуть серед школярів протягом року.

Всі команди добре підготували свої творчі домашні завдання: пісні, театральні мініатюри,  прекрасні плакати, креативну форму, дотепний гумор, творчі здібності та продемонстрували  знання з правил безпеки життєдіяльності. Лейтмотивом усіх виступів було одне – правила безпеки треба знати й пам’ятати.

          У фестивалі  активну участь взяли пожежники: старші інспектори відділення запобігання  критичних ситуацій Дьяченко С.С. та Бритік І.В. а також  8-мий державний  пожежно-рятувальний загін м. Сіверська. Вони привітали учасників фестивалю та познайомили з функціями рятувального загону під час пожежі.

       За результатами змагань команда «Спалах» Сіверського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1  виборола І місце, продемонструвавши не лише знання правил пожежної безпеки, а й свої творчі таланти – художні, вокальні, хореографічні.

          Жоден з учасників фестивалю не залишився без подарунка, всі команди отримали дипломи та солодкі подарунки від Сіверського міського голови Масюженка В.А. та були нагороджені грамотами від відділу освіти.

          Вітаємо всіх учасників  фестивалю, які захищали честь свого закладу, адже ДЮП – це не гра, ДЮП – не робота, ДЮП – за життя наша турбота!

          Команді «Спалах» Сіверського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 бажаємо гідно  представити  Сіверську  громаду та вибороти  перемогу  на  обласному  етапі  Всеукраїнського  фестивалю дружин юних пожежних.