Фото без опису


Фестиваль дружин юних пожежних

    Команда ДЮП   Сіверського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1" Спалах" 19 квітня 2019 року взяла участь у  районному  етапі обласного Фестивалю дружин юних пожежних, який проводився на базі міського Будинку Культури.

      Чотири команди загально-освітніх закладів  Сіверської  ОТГ змагалися за право зватися кращими знавцями пожежно-рятувальної справи та правил безпечної життєдіяльності.

       Після жеребкування учасники змагалися у п`ятьох  конкурсах:

" Візитка", «Домашнє завдання», " Безпечна прогулянка", " Медичний"  та «Плакат соціальної реклами», який готували напередодні

       Конкурс «Домашнє завдання» є найулюбленішим, як для вболівальників так і для журі. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби  – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати.

   При оцінюванні журі  враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність тощо 

       За результатами змагань було визначено переможців.  Команда нашого закладу виборола І місце, продемонструвавши не лише знання правил пожежної безпеки, а й свої творчі таланти – художні, вокальні, танцювальні.Жоден із учасників фестивалю не залишився без подарунка, команди-призери отримали грамоти за перемогу та солодкі подарунки. 

     Вітаємо всіх учасників  команди «Спалах », яка захищали честь свого закладу , адже ДЮП – це не гра, ДЮП – не робота, ДЮП – за життя наша турбота!