Фото без опису


Горить свіча і пам’яті сльоза,
Додолу з неї краплями стікає,
Земля ридає, плачуть небеса,
Героїв Україна пам’ятає.


   20 лютого день вшанування пам’яті Небесної Сотні. Ці події не могли залишитись без уваги колективом закладу дошкільної освіти № 1 «Сонечко» Сіверської міської ради.
З метою патріотичного виховання дітей вихователі підготували і провели різноманітні заходи,присвячені річниці кривавих подій.

   Зазвучав Гімн України, малята притиснули  свої маленькі рученята до сердець, співаючи всім знайомі зворушливі слова. Саме так розпочалися  заняття для старших дошкільнят «Пам'яті Героїв Небесної Сотні». Говорили про те, що означає для кожного любити свою Батьківщину; розкривали поняття, що таке гідність, справедливість, мужність і відданість.

    Із тривогою в голосі маленькі дошкільнята читали вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. Із сльозами на очах вшанували їх хвилиною мовчання, запаливши свічечку пам'яті. 

    Сьогодні найбільше прагнення всіх українців – це прагнення до миру, щоб щасливими зростали діти на нашій квітучій, багатій землі, щоб не плакали матері, щоб всі захисники України поверталися  живими і здоровими.