Фото без опису


На початку вересня в населених пунктах Бахмутського району проходять мітинги присвячені Дню визволення України, Донбасу та району від німецько-фашистських загарбників.  

Так 6 вересня в м. Сіверську біля меморіалу загиблим воїнам пройшов мітинг, присвячений 74-й річниці визволення міста Сіверська та Бахмутського району. На мітингу були присутні молодь, ветерани та мешканці громади. Зі словами привітання до присутніх звернувся Сіверський міський голова Масюженко Василь Анатолійович, який висловив подяку ветеранам, учасникам війни за їх безмежний подвиг, за їх працю та перемогу і побажав усім миру, здоров’я та процвітання.

Також на мітингу був присутній голова Бахмутської районної ради  Євген Юрійович Пластун, який також привітав мешканців Сіверської громади зі святом та наголосив, що в нашій пам’яті назавжди залишиться ця війна і подвиг наших солдатів, що ми – українці сильні і все у нас буде добре.

Від імені ветеранів слово було надано Лідії Гуляєвій, яка в роки війни була військовою медсестрою. У своїй промові ветеран згадала тих, хто загинув на полях війни, віддавши своє життя, щоб жили майбутні, щоб був мир.

Також Євген Юрійович Пластун вручив усім ветеранам подарункові набори та в телевізійному зверненні привітав мешканців Бахмутського району та м. Бахмут зі святом, побажав миру, благополуччя і висловив упевненість у тому, що ми переможемо усі виклики реальності, бо ми сильні та досвідчені.