В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

     «ШЛЯХ ДОДОМУ» – проєкт ГС “Української мережі за права дитини”, спрямований на пошук і повернення дітей, переміщених в рф або на непідконтрольні уряду України території, а також на возз’єднання сімей, діти з яких опинилися в окупації без батьків.

Шановні власники худоби, які провадять діяльність з розведення та утримання тварин!

Бахмутське районне управління Головного управління Держпродспожив служби в Донецькій області інформує, що згідно Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», ідентифікація та реєстрація сільськогосподарських тварин для юридичних та фізичних осіб є обов’язковою.

Перейменування вулиць та провулків Сіверської МТГ

Шановні мешканці Сіверської міської територіальної громади!  Інформуємо вас про результати перейменування вулиць та провулків Сіверської міської територіальної громади. Повна інформація знаходиться в розділі "Перейменування вулиць та провулків Сіверської МТГ"

До уваги молоді з Бахмутського району!

     Почалась реєстрація на безкоштовну менторську програм лідерства для жінок зі статусом ВПО, що відбудеться 19-30 серпня 2024 року (Закарпаття).

Урядом прийнято постанову № 331, якою уточнено коло осіб, які матимуть право на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

Урядом 22 березня 2024 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 331 „Деякі питання провадження діяльності з усиновлення та влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціального захисту дітей, залишених без батьківського піклування”(далі – Постанова № 331), якою, зокрема, уточнено коло осіб, які матимуть право на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

ОБ’ЄДНАНА ШТУРМОВА БРИГАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ «ЛЮТЬ» НАБИРАЄ ДОБРОВОЛЬЦІВ ДО СВОЇХ ЛАВ

Бригада набирає мотивованих чоловіків та жінок, які готові взяти зброю до рук і виконувати бойові завдання із захисту України разом із Cилами оборони України, щоб разом протистояти ворогу! Відеоролік-зверненя можно переглянути за посиланням https://www.facebook.com/share/v/eJtZf8tForH8E2pU/

ВАКЦИНАЦІЯ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ – ефективний та єдиний спосіб його профілактики!

З початком воєнного стану, активними бойовими діями на території Донецької області та евакуацією населення в рази збільшилася кількість безпритульних тварин. Собаки та коти, які залишилися без будинку та господарів збиваються у зграї, що в свою чергу збільшує ризик для населення зустріти агресивних тварин та призвести до погіршення епізоотичної ситуації щодо такого захворювання як сказ. Під час евакуації, або переїзду на інше місце проживання, не залишайте напризволяще своїх домашніх улюбленців. У разі неможливості забрати із собою, звертайтеся за допомогою до волонтерів та ін. організацій щодо розміщення собак та котів до притулків.