З Днем піхоти

Піхотинці, ви є основою Збройних Сил України та гордістю українського війська. Загартовані в запеклих боях із російським агресором, ви впевнено та рішуче щодня виконуєте найскладніші бойові завдання, демонструючи свою стійкість, незламний дух, відвагу та самопожертву.

Освітній простір у м.Києві продовжує активну роботу.

Освітній простір у м.Києві продовжує активну роботу. 05.05.2023 року спеціалістом Інклюзивно - ресурсного центру Сіверської міської військової адміністрації організовано та проведено ПРОФОРІЄНТАЦІЙНЕ тестування дітей, яке допомагає зрозуміти над чим працювати в процесі визначення майбутньої професії. Є дієвим методом для оцінки своїх інтересів, здібностей, мотивації. Треба завчасно вивчити ринок праці та направити свої сильні сторони на досягнення мрії.

Було організовано інтерактивно - психологічний захід.

Працюємо заради дітей та перемоги! 04.05.2023 року для дітей Сіверської громади, які тимчасово знаходяться у м. Дніпро, за підтримки начальника СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Алексей Воробьев, в рамках роботи Освітнього простору в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ було організовано інтерактивно - психологічний захід.