Оздоровлення та відпочинок ваших дітей

З приводу питань , які стосуються оздоровлення та відпочинку вашої дитини звертатися за номером 0664903767 - Ганна Кіхтєва, головний спеціаліст з питань соціального захисту міської військової адміністрації.

Відбулася зустріч начальника СІВЕРСЬКОЇ МВА Алексей Воробьев з силовими структурами

23.05.2023 відбулася зустріч начальника СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДІМНСТРАЦІЇ Алексей Воробьев з силовими структурами. Під час зустрічі було обговорено питання щодо безпекової ситуації на території громади, а також питання подальшої співпраці та взаємодії силових структур з міською адміністрацією.

24 травня Україна відзначає День слов’янської писемності й культури.

24 травня Україна відзначає День слов’янської писемності й культури. Цього дня ми вшановуємо братів-подвижників Кирила та Мефодія, які дали слов’янському світу алфавіт, заклавши тим самим основи церковнослов’янської писемності та фундамент усіх слов’янських літератур.

Продовжуємо працювати задля перемоги

Завдяки співпраці керівництва громади, району та області жителі населених пунктів СІВЕРСЬКОЇ ГРОМАДИ в травні місяці були забезпечені пенсійними та соціальними виплатами. Працівники АТ "Укрпошта" спільно з начальником СІВЕРСЬКОЇ MBA Алексей Воробьев, головою Бахмутської районної державної адміністрації, начальником районної військової адміністрації Сергей Кальян та директором Донецької дирекції АТ "Укрпошта" Вадим Шестопалов змогли забезпечити роботу пунктів видачі пенсійних та соціальних виплат на території громади. Усі, хто має право на отримання виплат, змогли скористуватися послугами в повному обсязі!

День пам'яті жертв політичних репресій

Щорічно у третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв, які загинули або постраждали в Україні внаслідок політичних репресій комуністичного режиму.