Сіверськ - це Україна!!!

Сіверськ – це Україна!    В цей нелегкий для Сіверської громади час, небайдужі громадяни роблять усе, щоб забезпечити населення всім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.  Завдяки співпраці СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ,  на чолі з начальником Олексієм ВОРОБЙОВИМ, з головою Бахмутської районної державної адміністрації, начальником районної військової адміністрації Сергієм КАЛЬЯНОМ, 24.01.2023 на територію Сіверської МВА для мешканців, що залишилися на території громади, було доставлено хліб  та продуктові  набори від  благодійного Фонду Ріната Ахметова.  Дякуємо за допомогу, своєчасну і таку необхідну, проявлене милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують підтримки! Начальник СІВЕРСЬКОЇ МВА Олексій ВОРОБЙОВ  закликає кожного подбати про себе та своїх рідних і виїхати до безпечних регіонів країни, не наражаючи на небезпеку тих, хто допомагає! Перемога  попереду!

УВАГА! ВІДНОВЛЕНО РОБОТУ КУ «ТРУДОВИЙ АРХІВ»

Завдяки зусиллям начальника Сіверської міської військової адміністрації Олексія ВОРОБЙОВА з евакуації та збереження архівних документів  КУ «Трудовий архів» відновила свою діяльності.

Сіверська МВА працює!

✊Починаємо новий рік із забезпечення твердим паливом населення Сіверської міської територіальної громади.

Про роботу Антикризового Транзитного Хабу

Увага! У Дніпрі запрацював Антикризовий транзитний хаб «Затишок» для переселенців із Донеччини. Жителі Сіверської громади, які вирішили евакуюватися до більш безпечних територій, теж можуть скористатися послугами хабу.