Сіверський освітній простір продовжує свою роботу у місті Києві

Сіверський освітній простір продовжує свою роботу у місті Києві. Учні закладів загальної середньої освіти Сіверської військової адміністрації мали можливість відвідати виставку в місті Київі «Відкрий портал в науку». Фізика-експериментальна наука, саме на виставці учні змогли експериментально перевірити знайомі і не знайомі факти з фізики, завдяки рівновазі відчути положення тіла в просторі, дослідним шляхом перевірити явище поляризації світла, за допомогою металевих шайб, побудувати міст (магнітний міст), зробити власними руками зворотно-поступальний рух, стати ілюзіоністом і ще виконати багато цікавих експериментів з фізики. Година спілкування з фізикою промайнула швидко, отриманні знання- безцінні.

Вербна Неділя

Вербна Неділя — свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість у те, що життя не марне, адже ми живемо і день за днем боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай у кожного завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Офіс Президента України

Я щиро вітаю українців та всіх християн, які сьогодні відзначають Великдень. Відзначають на передовій і в різних наших містах і селах.

Вода до Сіверської громади

На цьому тижні продовжується налагоджена співпраця СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ, на чолі з начальником МВА Алексей Воробьев разом з волонтерами і 89 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у частині доставки питної та технічної води до Сіверської громади.

Дія Цифровізує бізнес

Послуги для підприємців в Україні давно не про черги, довідки та ксерокопії. Відкрити бізнес ще ніколи не було так просто! Але в Дії доступні онлайн-сервіси для бізнесу