Офіс Президента України

Зло має безліч проявів, але завжди одну головну мішень – це людське життя. Хоч би яким був континент і хоч би якою була країна. Точно так само захистити життя – це всюди подвиг у боротьбі проти зла.

Сіверській освітній простір продовжує свою роботу в Києві

Сіверській освітній простір продовжує свою роботу в Києві. 30.04.2023 року в столиці був проведений Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль KIDS TEAM FEST. Діти та дорослі Сіверськоі громади мали змогу побачити виступи відомих співаків, блогерів, Тік-токерів.

Працюємо заради ДІТЕЙ! В освітньому просторі

Працюємо заради ДІТЕЙ!В освітньому просторі СІВЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ м. Дніпро фахівцем (консультантом) вчителем- логопедом Зеленською І.С. було проведено консультування батьків дітей щодо мовленнєвого розвитку дитини «Червоні прапорці» (діти дошкільного та молодшого шкільного віку) та комплексне обстеження.

Розпочато роботу з прибирання та вивозу твердих побутових відходів, які не вивозились майже рік.

27.04.2023 СІВЕРСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, на чолі з начальником Алексей Воробьев в співпраці з Бахмутською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією, на чолі з начальником Сергей Кальян та Сіверським міським спеціалізованим комунальним підприємством розпочали роботу з прибирання та вивозу твердих побутових відходів, які не вивозились майже рік.

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму персоналу ЧАЕС

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.

Спільна праця за для перемоги

СІВЕРСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, на чолі з начальником Алексей Воробьев, продовжує працювати з Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні в невдовзі мешканці Сіверської громади які безпосередньо залишаються на її території зможуть отримати продуктові та гігієнічні набори.