Фото без опису 


Розвага «Пісок - чарівничок» (16.07.18)    

Що може бути кращим для малят у літній період ніж ігри з піском. Будувати пісчані  домівки для звірят,пересипати сухий пісок,ліпити різноманітні форми з вологого піску- найулюбленіше заняття дітей 1-ї молодшої групи. Тому розвага «Пісок-чарівничок», яка пройшла у ДНЗ «Світлячок», де малятам потрібно було ліпити формочки,зволожувати пісок, викликала у малят справжнє захоплення.  До того ж, під час розваги діти закріпили знання про властивості та якості піску, тому розвага вийшла не лише веселою,а й пізнавальною

 

Розвага «Кулька - шоу» (18.07.18)

Діти логопедичних груп радо зустріли клоуна,який влаштував їм справжнє  шоу повітряних кульок. Невгамовний та сміхотливий гість не давав дітворі ні хвилини спокою – влаштував ігри з кульками, де діти показали свою спритність,  дав можливість проявити свої інтелектуальні здібності, загадуючи віршовані загадки та задаючи каверзні питання . А з яким ентузіазмом дітвора розмальовували кульки! а особливий захват у дошкільнят викликали фокуси, які клоун продемонстрував їм наприкінці свята.  Для вихователів  гарний настрій дітей, їх дзвінкий сміх  був найкращою нагородою.

 

Розвага «День народження лисички» (20.07.18)

Літо – пора розваг і веселих ігор.  У дитячому садочку «Світлячок» це чудово розуміють і тому намагаються зробити  кожен літній день малят яскравим і незабутнім.

У 2й молодшій групі  пройшла розвага «День народження лисички». Малята, в образі звірят, вітали з днем народження лисичку , розважали  «іменинницю» віршами та веселими спортивними іграми. А ще – подарували їй зроблений власноруч торт. Результатом свята став чудовий настрій та сяючи очі малят.