Фото без опису


З глибини віків прийшло до нас Купало – свято літнього сонцестояння, свято тепла, молодості та кохання. За народним повір'ям, у цей день відбуваються різні дива: трави і квіти набувають магічної сили, земля відкриває свої скарби, сонечко спускається з неба, щоб викупатись у річці, а опівночі вогнистим цвітом розквітає папороть – хто знайде той цвіт, той здобуде багатство і здоров'я! Ось і ми спробували віднайти цю загадкову магічну квітку!

5 липня в селі Свято – Покровське під керівництвом художнього керівника села Резниківка Крохіної Олени Вячеславовни відбувся традиційний захід з нагоди святкування Івана Купала під назвою «Чари Купальської ночі». На території сільського клубу села Свято – Покровське розгорнулося театралізоване дійство, в якому Іванко для коханої дівчини шукав квітку папороті. На заході були присутні поважні гості: Сіверський міський голова Масюженко В. А. та перший заступник міського голови Рибачук Олександр Анатолійович, які привітали присутніх зі святом та побажали гарного настрою.

Під час захода глядачів розважали казкові персонажі, голосно лунали купальські пісні у виконанні аматорського колектива з вокалу «Водограй» с. Різниківка та ансамблю «Сузір’я” с. Свято -Покровське.  Танцювальний колектив «Вікторія» с. Різниківка виконував запальні танки. Народні гуляння продовжувалися до пізньої ночі під запальні ритми дискотеки.