Фото без опису 


12 червня  2018 р. в с. Різниківка був відкритий дитячий  ігровий майданчик в рамках реалізації міні – проекту « Все  найкраще  дітям».  За допомогою фінансування міні – проекту Бахмутської районної ради, залучення ГО « Чарівні руни», при активній участі ініціативної групи та жителів с. Різниківка з успіхом був реалізований проект «Все  найкраще дітям», також  підтримку та допомогу в реалізації проекту надав директор СФГ  « Обрій»  Бабенко.С.В.

          Відкриття майданчика принесло велике задоволення як дітям так і дорослим. На  святі були присутні Сіверський  міський голова – Василь Анатолійович Масюженко, в.о. старости – Ніна Вікторівна Різник, депутат Сіверської міської ради – Людмила Петрівна Бабенко, директор СФГ «Обрій» - Сергій Вікторови Бабенко, керівник ГО « Чарівні руни» Юлія Тимчак.

В своїх виступах гості привітали жителів с Різниківка зі святом і побажали процвітання, взаємної співпраці, матеріального благополуччя. Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко запевнив жителів в тому,що будуть відремонтовані сільські клуби в с. Різниківка та с. Свято –Покровське.

Під керівництвом художнього керівника  Крохіної  Олени Вячеславівни була підготована та проведена святкова концертна програма . На святі лунали  дитячі пісні, ігри, веселі розваги. Діти гойдалися на гойдалках, спускалися з гірок, каталися на каруселях. Ляльки- гіганти ( Ведмідь та Маша)  внесли в свято казковість та чарівність. Громадська організація « Чарівні  руни» надала можливість пострибати на батуті, покататися на героскутерах та подарували всім дітям гелеві різнокольорові кульки. Від міського голови діти отримали солодкі подарунки. За фінансової допомоги Бабенко Л.П. та Шишко Н.С. дітей пригощали смачними солодощами, які принесли неперевершені задоволення всім дітям. На протязі свята лунав веселий дитячий сміх, панував гарний настрій, який згуртував дорослих і дітей.