Фото без опису 


Ось і настав цей радісно- тривожний день, день підведення підсумків і планування майбутнього. Сьогодні святкують всі: першачки, які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, випускники початкової школи, які не менш успішно склали перший дорослий іспит- державну підсумкову атестацію. Та найбільш хвилюючим є це свято для наших дорогих випускників.

Всіх учнів, вчителів і батьків прийшли привітати шановні гості: Масюженко В.А., голова Сіверської громади, Гатченко С.В., заступник начальника відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації, Юдін Д.О., директор спортивного комплексу «Доломітчик». Вони вручили грамоти всім учням які яскраво проявили себе у 2017-2018 навчальному році в навчанні, спорті, творчості, і повірте таких в наших школах багато!

Зі шкільного подвір’я лилися дитячі голоси, сміх, співи, а скільки радості подарували танцювальні номери! Батьки випускників не ховаючись витирали сльози, а одинадцятикласники гордо несли на своїх грудях стрічки випускника. Та найяскравішим моментом свята став державний Флаг, який понесли високо в сине небо жовто-блакитні кульки.