Фото без опису 


20 квітня у спортивно-оздоровчому комплексі «Доломітчик» Бахмутської районної ради Донецької області відбулося міське змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я», в якому приймали участь три сімейні команди Сіверської об’єднаної територіальної громади: команда сім’ї Полубкових під головуванням сина Руслана, команда сім’ї Дейнег – капітан Данило Дейнега, команда сім?ї Котинських – капітан Максим Котинський. Присутній на святі міський голова В.А.Масюженко наголосив, що основна мета проведення такого змагання – спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом. Крім того, зазначив Василь Анатолійович, діти – майбутне громади, а у нас вони талановиті, чого тільки варті досягнення наших молодих футболістів та спортсменів. Бути суддями на цьому змаганні було запрошено Баканова Сергія Михайловича – депутата міської ради, Дяченко Сергія Сергійовича – старшого інспектора відділення запобігання надзвичайним ситуація, Реваку Віктора Олександровича – начальника пожежної частини ПЧ-89, Шаповалова Станіслава Михайловича – депутата міської ради.

І розпочалося змагання… Тут був і конкурс стрибків, і смуга перешкод, і перенесення повітряної кульки, естафета «Флорбол». Судді прискіпливо оцінювали результати змагань та слідкували, щоб не було порушень виконань елементів естафет. У період підрахувань результатів свої номери представили співаки та танцюристи Сіверського міського Центру культури.

В результаті запеклої боротьби перемогла команда капітана Дейнеги Данила, друге місце, з незначним відривом, зайняла команда сім’ї Котинських. Третє почесне місце дісталось сім’ї Полубкових. Але цінні подарунки від міської ради та солодкі подарунки від голови Бахмутської районної ради Пластуна Є.Ю. отримали усі учасники змагань. Підводячи підсумки змагання, міський голова подякував усім учасникам за активність та вболівальникам за підтримку.