Фото без опису


У Сіверській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 діє учнівська організація «Веселка».

Діяльність школярів відбувається на засадах власної волі. Ця робота виховує у дітей такі моральні цінності, як милосердя, толерантність, працелюбність, прагнення до взаємодопомоги, активізує процеси згуртування учнівського та батьківського колективів.

Зони діяльності роботи різноманітні: допомога у веденні господарства ветеранам, самот­нім людям, людям похилого віку, традиційні щорічні заходи з запрошенням ветеранів на свята, догляд за меморіалом тощо.

Під гаслом доброти, людяності, милосердя в  школі  проходить благодійна акція " Добрі справи". Активну участь у даній роботі взяли учні  4-11 класів. Класні керівники разом з учнями створили буклети " Добрі справи",  проводилась акція  «Допоможи пташці взимку!» За допомогою батьків, вчителів учні виготовляли годівниці для пернатих. Кожен намагався зробити свою годівничку красивою, зручною, більш оригінальною, не схожу на інших. Годівниці розміщували  на території школи та слідкували за поповненням корму для птахів.

Діти активно включилися в роботу акції «Ветеран живе поруч», надаючи допомогу самотнім людям похилого віку, для них були виготовлені подарунки - сувеніри до свята 8 Березня. Діти завжди вітають ветеранів і запрошують їх на традиційні свята.

З любов’ю, повагою і вірою в перемогу учні, батьки та педагогічний колектив нашої школи допомагають нашим воїнам, котрі є учасниками бойових дій на сході України. Учні організували виготовленні вітальних листівок, малюнків на підтримку воїнів-захисників. Запрошували їх на години спілкування, влаштовували зустрічі.

Під час акції «Милосердя» учні збирали канцелярські товари та інші речі для дітей-інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей.

Власноруч виготовляли іграшки, поробки, які дарували діткам дитячого виховного закладу «Сонечко».

Віддані людям тепло і душевна доброта обов`язково повернуться до вас. Бо ми послані на землю,щоб примножувати добро і красу,творити земний рай,а не бути лише споживачами. Маємо таке коротке життя, тож хай не буде в ньому місця злим помислам. Хай оживає істина стара: людина починається з добра.

 

 

 


Фото без опису


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису