Фото без опису 


13.10.2015 року, вже вдруге, військовослужбовці 26-ї артилерійської бригади Збройних сил України (м. Бердичів) відвідали дошкільні навчальні заклади м.Сіверська. Остання зустріч була присвячена Державному святу - День захисника України. Кожен навчальний заклад підготував вітання захисникам у вигляді концертних програм, вистав, конкурсів, в яких безпосередньо прийняли участь військовослужбовці.

Першим з привітаннями зустрів гостей дитячий заклад «Сонечко». Особливо вразили та запам’ятались у виконанні вихованців закладу танок «Український гопак» та янголи в музичній композиції.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Здивувала гостей музеєм писанкарства, де були виставлені роботи майстрині та її вихованців дитячого навчального закладу «Золота рибка». Гарно вбрана сцена, та щирі вітання діточок вразили своєю безпосередністю та теплотою. Свої побажання воїнам діти подарували на символах дитячого закладу – ЗОЛОТИХ РИБКАХ.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Дитячий садочок «Червона гвоздика» продемонструвала фізичну підготовку вихованців закладу у виконання музичної композиції «Ми - солдати», та кожному гостю, який завітав на їх свято подарував власноруч зроблений символ МИРУ – голуба.

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Своєю концертною програмою та розвагами зустрічав гостей дитячий заклад «Світлячок». Захисників зустріли янголятка та янголи під музичну композицію «АНГЕЛ». Серце захисників краялося та очах гостей виступили сльози від гордості за маленьких артистів, які виконували таночок «Я люблю Україну», з жовто-блакитними стрічками, що в свою чергу перетворювалися з квітки в прапор та навпаки.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Кожен захисник отримав щирі дитячі вітання, малюнки та сувеніри, зроблені дитячими руками. В свою чергу, військовослужбовці також не залишили дітей без подарунків: традиційні солодощі та іграшки отримав кожен дитячий садок.

На цьому співпраця з військовослужбовцями не припиняється.