Фото без опису


Шановні вчителі, вихователі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці!

       28 вересня 2017 року в приміщенні Сіверської міської ради відбувалися урочисті заходи з нагоди відзначення  дня працівників дошкільної освіти та дня вчителя. Адже на початку жовтня традиційно в Україні святкують День працівників освіти.

      В усі часи мудре слово педагога вшановувалось суспільством, бо справжній педагог створює майбутнє держави. Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю

      З сердечними вітаннями  із професійним святом − Днем працівників освіти звернувся Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко, який щиро побажав нових творчих досягнень, впевненості у своїх силах, здоров’я та благополуччя! Хай над Вами завжди сяє зірка людської  вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної Вам наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

       В рамках свята відбулося нагородження кращих вихователів, педагогів та ветеранів педагогічної праці почесними грамотами та подяками міської ради.

       Але сюрпризи для викладачів на цьому не завершилися від імені голови Бахмутської районної ради Євгенія Юрійовича Пластуна кожному педагогічному колективу громади були вручені солодкі подарунки.

       Приєдналися до вітань і діти, і студенти вихованці Сіверського міського Центру культури, які подарували хореографічні постановки, чудовий вокал, що не залишили байдужим нікого в залі. Свято вийшло надзвичайним, світлі обличчя та щасливі очі педагогів внесли свою родзинку в цей особливий для кожного освітянина день.

      Спасибі Вам за доброту і душевну чуйність, за безпрецедентну відданість обраній справі!