Фото без опису 


6 липня на мальовничому березі Сіверського Дінця відбулися народні гуляння з нагоди свята Івана-Купала. На свято завітали, як мешканці с. Серебрянка, так і м. Сіверська  і найближчих населених пунктів. Культурна частина програми, в якій брав активну участь сіверський міський центр культури, була дуже насиченою різноманітними виступами художньої самодіяльності, також відбулися масові спортивні конкурси: перетягування канату, армрестлінг, стрибки на великій скакалці та гирьового спорту.

І дорослі, і діти брали в них найактивнішу участь. Переможці серед дітей і дорослих були нагороджені заохочуваними призами та пам'ятними сувенірами. Також до уваги присутніх працівники закладів культури представили театралізоване дійство «Вихід Нептуна». В рамках свята проводилась «безпрограшна лотерея», головним призом якої був електричний чайник. До учасників заходу з привітаннями звернулися голова Бахмутської районної ради Євген Пластун, голова Сіверської об’єднаної територіальної громади Василь Масюженко та в.о. старости с. Серебрянка та с. Григорівка Віктор Ходак, які побажали мешканцям Сіверської об’єднаної територіальної громади миру, тепла, добра та удачі.  

Завершилося свято дискотекою і традиційними стрибками через багаття, залишаючи в серцях людей приємні спогади про святковий день.