Фото без опису


Вже стало доброю традицією проводити у Сіверську конкурсно-розважальні програми.

Ось уже в шістнадцяте в Сіверському Центрі культури з аншлагом пройшла театралізована конкурсно – розважальна ШОУ програма «Принцеса дитинства-2013».

Цього року у конкурсі взяли участь чарівні дівчатка віком від 5 до 7 років:

·                  Евгенія Лебедєва;

·                  Олександра Кусовська;

·                  Юлія Радукан;

·                  Марія Макеєва;

·                  Златослава Овчаренко;

·                  Валентина Нездоймінова.

Програму відкрили глашатаї, які урочисто, під звуки литавр оголосили СЮРПРИЗ.

Завіса відкривається і глядачі потрапляють у казкове, феєричне дійство, яке створено за допомогою декорації сцени у вигляді царського палацу та вдалого виступу хореографічного класу з танцювальною композицією «Сюрприз».

Дійство продовжують театралізовані герої «Принц» та «Принцеса дитинства-2012» - Софія Іванова, які вітають Сіверців та пригощають солодощами малюків у залі.

Нарешті ведучі програми (А.Сватко, Л. Шаповалова) запрошують на сцену вродливих дівчаток, учасниць конкурсно-розважальної програми. Глядачі з захопленням гучними оплесками зустрічають учасниць, на яких чекають складні конкурсні випробування.

Зі щирими словами привітання до маленьких принцес звернулася в.о. Сіверського міського голови – С.В.Гатченко, яка побажала дівчаткам успіхів, перемоги і вручила від міської ради на пам'ять гарні м’які іграшки.

У цей день на учасниць чекало чимало сюрпризів та подарунків. На конкурсну програму була запрошена директор Артемівського благодійного фонду «Дар» - Л.О.Газіна, яка привітала дівчаток та вручила кожній торт «Принцеса».

Маленькі дівчатка демонстрували глядачам моделі дитячої сучасної моди, виявляли свої акторські здібності в конкурсах «В гостях у казки» та «Я – зірка естради», фантазували у конкурсі « Моя майбутня професія».

Дуже захоплюючим моментом конкурсної програми був казковий бал принцес, де дівчатка разом з галантними кавалерами танцювали прекрасний вальс, демонстрували бальні сукні, аксесуари, дарували присутнім свої посмішки.

Учасниць конкурсної програми привітала ветеран праці працівників культури, директор Центру культури – Л.І.Драненко, яка подякувала учасниць, їх батьків за участь у шоу-програмі та провела серед глядачів конкурс на приз «Принцеса глядацьких симпатій». По підсумкам оплесків глядацької аудиторії цей титул заслужено отримала – Златослава Овчаренко.

Журі було дуже складно цього разу обрати переможницю, бо по результатам оцінок, які виставлялися за п’ятибальною системою у трьох конкурсанток зівпала кількість балів. Тож, рішенням членів журі звання «Принцеса дитинства-2013 було присвоєно трьом учасницям – З.Овчаренко, О.Кусовській, Ю.Радукан.

На святкову сцену були запрошені матусі принцес, до яких звернулася голова ради ветеранів міста – С.А.Коломійцева, яка подякувала їх за активну участь їх дівчаток у конкурсі, за гарну підготовку доньок, турботу та витримку. Від Артемівської районної організації «Партії регіонів» Світлана Анатолівна вручила всім мамам коробки цукерок. Естафету нагороджень продовжила

депутат міської ради – О.А.Руденко, яка нагородила Златославу великою м’якою іграшкою та всіх дівчаток солодощами.

На протязі всієї програми глядачів радували яскравими концертними номерами учасники колективів дитячої художньої самодіяльності – хореографічного класу (кер.Н.Казак), студії солістів (кер. Л.Р.Петніченко), гуртка «Куточок укр.гумору» (кер.Л.І.Драненко).

Адміністрація Центру культури щиро дякує спонсорам та членам журі конкурсної програми:

·                  Л. І. Драненко – ветерану праці працівників культури, директору Центру культури;

·                  С. А. Коломійцевій – голові ради ветеранів міста, депутату міської ради;

·                  та нашим шановним спонсорам приватним підприємцям міста:

·                  О.П. Тимошенко;

·                  З. М. Семенченко;

·                  Р. І. Демковій;

·                  Л. І. Мишечкиній;

·                  Л. Біленко ;

·                  Т. Ф. Волощук – адміністратору магазина «Реал».

Велика вдячність Ліні Федорівні Солодчук, яка не змогла бути присутньою на конкурсній програмі, але від щирого серця передала палкий привіт учасницям та подарунок, який було вручено – маленькій принцесі Валентинкі. А ще, ми дякуємо депутата міської ради – С.В. Міндзяк та спонсора - Н.І. Щербак за солодощі та подарунок.

Цікаво та гучно пройшов конкурс серед глядачів «Знайди сюрприз», який виграв І.Скворчевський, за що й отримав дитячу гру.

Родзинкою в період антракту була святкова торгівля дитячого кафе «Чайна країна» (дир.Л.Верехова).

Весело, активно, жваво, не зважаючи, що конкурс продовжувався в двох відділеннях по дві години кожне, ніхто не залишив глядачеву залу, через ті хвилюючи цікаві моменти та захопленням красивими сукнями дівчаток. Тож свято вдалося на славу! До побачення «Принцеса дитинства-2013!». До зустрічі в Новому році на святі краси та чарівності.