Фото без опису


Новоріччя-чудова зимова казка, яка завжди дарує надію на краще, на здійснення бажань та мрій.

 Саме у перші дні Нового 2015 року творчий колектив Центру культури гостинно запросив маленьких та дорослих мешканців міста на свято танцю «Новорічні візерунки хореографічних талантів». Лунають урочисті фанфари, завіса відкривається… І глядачі відразу потрапляють у світ чарівної зимової казки, феєрію танців та музичних подарунків.

З Новорічними вітаннями у цей зимовий день до глядачів та учасників свята звернувся Сіверський міський голова О.М.Гура. Від щирого серця МЕР міста побажав дітям успіхів, натхнення, гарного відпочинку під час зимових канікул та Миру на нашій рідній землі. Не забув Олександр Миколайович і про Новорічний сюрприз-подарунок для юних талантів – святковий, солодкий стіл, з різноманітними цукерками, печивом, фруктами, соками, напоями  та смачним гарячим чаєм, за який всіх учасників концерту запросили по закінченню свята.

Велика подяка спонсорам Центру культури: З. М. Семенченко, О.П.Тимошенко, В.Г.Кутовому, Л.Вороні, Л.І.Мішечкіній, І.Радукан за солодкі подарунки для учасників Новорічного свята танцю, які разом з театралізованими героями – Пеппі, Незнайкою, Козою, Новим роком, Дідом Морозом та Снігуронькою дійсно створили зимову новорічну казку для мешканців нашого міста.