Фото без опису


ІНФОРМАЦІЯ

Сіверської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2

про оздоровлення учнів влітку 2014 року

З метою організованого оздоровлення відпочинку дітей влітку 2014 року в школі з 02 по 20 червня організовано роботу пришкільного профільного  відпочинкового оздоровчого табору «Світанок», в якому оздоровлюється  32 учні 1-6 класів, з них 9 дітей пільгового контингенту за бюджетні кошти. 

У пришкільному відпочинковому таборі працює краєзнавчий гурток за історично-краєзнавчим профілем «Стежинами рідного краю». Мета якого: поглиблення знань дітей про рідний край, людей сильних духом, мужніх, цілеспрямованих, які внесли серйозний вклад в становлення і розвиток Донбасу, його промисловості, освіти, культури і спорту.

 Кожен новий день приносить безліч нових вражень, нових відкриттів. Кожен мальовничий куточок нашого міста, кожна цікава рослинка, тваринка, що зустрічались на шляху дітей під час подорожі та екскурсій не залишились без уваги.

Великою радістю для дітей в цьому році є безкоштовне відвідування басейну СОК «Доломітник», де діти  не лише зміцнюють своє здоров?є, але й  отримують масу задоволення.

 

Директор школи                                                         Л.І.Череповська