Фото без опису


23.12.2017 в Сіверському міському центрі культури відбулася конкурсно-розважальна програма «ПАНІ ПИШНА КРАСА-2017».

Україна славиться красунями здавна. У всі віки жінкам були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і, звичайно ж витончена симпатія. Багатьма такими рисами наділені учасниці  конкурсно-розважальної  Шоу-програми «Пишна краса». 

А змагатилися вони у знанні народних звичаїв і традицій, артистичності, демонстрації стилів одягу, акторській майстерності, кулінарних здібностях.

         Зі словами привітання та побажанням перемоги до учасниць звернувся Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко та голова Бахмутської районної ради Євгеній Юрійович Пластун.

Учасниці шоу Наталія Крохалєва, Оксана Надєїна, Ірина Олійник та Наталія Бондаренко представали перед глядачами в образі «Ділового стилю одягу» та демонстрували конкурс «Вся краса в капелюсі»!

 2017 рік – це рік Японії в Україні. Японія завжди славилася своїми неповторними видами мистецтва, а одне з них – ікебана – створення букетів.

- Ікебана привертає увагу українців, як частина загадкової культури Японії,

як можливість доторкнутися до давніх традицій Сходу.  Створюючи ікебану, людина вчиться бачити красу в простоті та природності, вчиться терпінню, поважному ставленню не тільки до інших людей, а й до рослин, до природи.

Тому  учасниці прямо на очах глядачів проявили  себе в мистецтві ікебани.

         Ось і настала та хвилююча, урочиста частина свята, яку всі з нетерпінням чекали. Розпочалася  церемонію нагородження учасниць конкурсної-Шоу програми «Пишна краса-2017»! Для оголошення результатів нашої програми та нагородження переможців на сцену запросили  - голову Бахмутської районної ради – Євгена Юрійовича Пластуна, Сіверського міського голову – Василя Анатолійовича  Масюженко.

В номінації «Елегантна Пані » переможецею стала Бондаренко Наталія, в номінації «Романтична Пані» перемогла Ірина Олійник, в номінації «Чарівна Пані» стала Наталія Крохалєва, а головний титул «Пані пишна краса» одержала  – Оксана Надєїна.

Всі учасниці конкурсу одержали подарунки від голови Бахмутської районної ради – Євгена Юрійовича Пластуна та від підприємців міста.