Радісну подію відзначили 19 грудня у дошкільному навчальному закладі №4 «Червона гвоздика» - 50 років з дня відкриття.

За 50 років зі стін закладу вийшло багато дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.

Кожен педагог проявляє свою майстерність, неповторний індивідуальний стиль роботи. Колектив дитячого садка на відмінно впорався над створенням такого навчального середовища, завдяки якому дитина вільно розвивалася б відповідно до своїх здібностей, вибору, бажань. І це не просто хороші слова з нагоди ювілею – це насправді велика робота, зроблена колективом ДНЗ № 4 на відмінно.

Ювілей дитячого садку – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм колектив ДНЗ і зустрічав свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.

У просторій музичній залі садочка в урочистій обстановці з вітальним словом перед присутніми виступила керівник закладу Олена Савченко. Окрім щирих побажань, Олена Вячеслівівна пригадала тих людей, які будували дитсадок, вкладали в нього не тільки свою працю, а й душу. Слова вдячності лунали на адресу влади, яка не стоїть осторонь проблем у закладі. Але по-особливому, по-батьківськи, керівник говорила про тих, хто віддає частинку своєї душі дітям – вихователів, бажаючи їм міцного здоров?я, щастя та Божого благословення.

На святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, словом, просто казково! Свій ювілей працівники та вихованці ДНЗ № 4 святкували у колі друзів. Правда привітати іменинників завітало їх чимало, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, батьківський колектив. Серед почесних гостей – Сіверський  міський голова Василь Масюженко, секретар міської ради Руслан Бондаревський та начальник відділу соціально-правової та внутрішньої політики Ганна Левицька.

Ведучі заходу запросили гостей переглянути ??концертну програму – справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. Свято видалося неймовірно гарним та зворушливим. Вихованці по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали. Їх виступи забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

Як належить на іменинах був просто королівський торт! Щоправда не один, міським головою було передано привітання від голови Бахмутської районної ради Пластуна Є.Ю. та 10 великих тортів. Також Масюженко В.А. поздоровив з ювілеєм дитячий садочок і сказав, що всіх проблем вирішити неможливо, але кухонну плиту для їдальні буде придбано.

 Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів. Сподіваємось, що завдяки безмежній любові вихователів, їх наполегливій праці, через двадцять років уже ці дітки, які виступали на святі, приведуть на черговий ювілей своїх синів та дочок.